Cégismertető

Az AgroControll Szaktanácsadó és Szolgáltató Kft. létrehozása illetve tevékenységi köre tulajdonosai és ügyvezetõi eddigi tevékenységére és innovációs elképzeléseire alapoz.

Tevékenységi köréhez tartozik még a minõségirányítási rendszerek gyakorlati mûködését kiszolgáló informatikai rendszerek bevezetése.

Ezen kívül a cég vezetõi oktatási tevékenységet is folytatnak felsõoktatási intézmények élelmiszeripari illetve minõségbiztosítási szakán

Az AgroControll Kft. részt vett a magyar mezõgazdasági és élelmiszeripari vállakozások "EU csatlakozás" felkészitési programjában - az EU élelmiszerjog gyakorlati alkalmazhatóságának megismertetésével.

Az AgroControll Kft. a mezõgazdaság és élelmiszeripar minõségbiztosítási szaktanácsadója, melyet Bugyi Gabriella mikrobiológiai szakértelme biztosít.

Az AgroControll Kft. tulajdonosai közel 300 cég referenciájával rendelkeznek. Valamennyi cégnél élelmiszerbiztonságot növelõ minõségirányítási rendszereket, informatikai rendszereket dolgoztak ki, többségüket pályázati támogatással.

Számos tudományos konferencia felkért elõadói. Több hazai és külföldi publikációjuk jelent meg ezen a területen.

A cég együttmûködik a magyarországi Mezõgazdasági Szövetkezõk és Termelõk Országos Szövetségével, valamint e szervezet több megyei szervezetével. Így valamennyi magyarországi agrár-élelmiszerláncban termelõ cég igénybe veheti az AgroControll Kft. mikrobiológiai szaktanácsadását.Több külföldi megbízás révén nemzetközi tapasztalatokkal is rendelkeznek e területen.
Comments